Nyheter

Tipsa om en nyhet | Sök i nyhetsarkivet

Uppdateringar

Postad av: Independence (16:05 - 11:a Juli 2005) Kommentarer (15)
Runt kl 16 idag skedde en del större uppdateringar utav Blinkenlights, en del som märks mycket och en del som inte märks alls. Bland nyheterna ingår saker som rättstavning, buffrar, en del fixar och ändringar i stylesheets och utseendeväljaren, ny tabelltyp i databasen samt en del fixar med BBCode och sättet sidan postar data i databasen på.
Jag hoppas att dessa uppdateringar fungerar bra och gör sidan ännu bättre. Chansen att ni hittar något som krånglar är kanske lite extra stor just nu, även om jag försökt testa så gott jag kunnat. Hittar ni några problem så kontakta mig!
Uppdatering: Jag glömde visst en sak, man kan numera få en RSS Feed över nyheter och paket här på sidan.


Uppdateringar

Postad av: Independence (14:13 - 13:e Juni 2005) Kommentarer (2)
Blinkenlights har genomgått lite uppdateringar under dagen. Startsidan för inloggade medlemmar är lite mer intressant då den ger lite information om vad som hänt på sidan sedan man var inloggad senast istället för att förklara vad blinkenlights är för en sida (det vet man troligtvis redan om man är medlem Smiley )
Blinkenlights stylesheet har även uppdaterats lite, bland annat har en otrevlig bugg i firefox arbetats runt så nu ska användarsidorna se bra ut även i firefox.
Sedan har Blinkenbot, våran trevliga lilla hjälpare i #blinkenlights på IRC (Quakenet) fått sig en uppdatering. Den verkar dock bugga lite så jag ska jobba mer på det.
Till sist har våran projekthanteringsserver fått lite ny hårdvara samt en uppgradering av sitt operativssytem.
Jag hoppas att dessa nya uppdateringar gör Blinkenlights en ännu trevligare plats för er besökare!


Uppdateringar

Postad av: Independence (15:25 - 9:e April 2005) Kommentarer (2)
Under dagen kommer jag att uppdatera vissa delar av Blinkenlights, t ex inloggningssystem och större delar utav BBCode-modulen. Det kan förekomma en del strul under tiden och jag är glad om du rapporterar oväntade fel till mig om du träffar på något. Mer information om uppdateringarna kommer snart!

Uppdatering (19:21): Den nya koden verkar fungera bra. Som jag sa är en del saker ändrade i BBCode, ta en titt på BBCode information för mer information om hur man använder BBCode. På wikin finns lite mer info om vad som är tillfixat Blinkensitev2Requests


Atom feed