Forum: FI som i fiende??

Forum huvudsida -> Kommentarer -> Bloggar -> FI som i fiende??

Sidor: 1

Till botten

HärJ 22:55 - 5:e April 2005 | Post #1
Moderator
Inlägg: 1198


Skicka PM
Jag hörde att det var några feminister som skulle starta ett nytt parti, FI. Det är typ bara ett och ett halvt fack som tänkter ställa sig bakom det. Behövs det undrar komunal.
På tal om komunal. I inslaget står de och skricker "Vad tycker vi om lönerna??" då svarar alla "illa, illa" men när sedan frasen "Hur (jävla) illa??" följer svarar de lite osynkat. Det är ju så man gråter.
På tal om att gråta. Det är det man gör när man hör vad de kämpar för. Lågavlönade kvinnor. Då inser man att det enbart är kvinnor som står och skricker. Tänk om man skulle gå ut och kämpa för lågavlönade män, man skulle ju bli utskrattad.
På tal om utskrattad. Målaren som måla om i gamla sektrummet kommer bli utskrattad om han kommer dit. Skrikigt lila är inte en hacker-färg. Men det är ju faddrarna, som har rummet nu, som valt färg efter oss. Jädra faddrar. Det är ju så man blir förbannad.
På tal om förbannad. FI är inte feminister, de bara låtsas. De kämpar inte för lika vilkor. De kämpar för att förtrycka män så att kvinnor ska få det bättre. En väldigt kortsiktig lösning alltså. Det är ju pga dessa "feminister" som man inte vill kalla sig feminist för att som förkippar det ordet med "feminist". Dom interjuva en ledande figur innom FI och hon sa att det var pga att hon var arg som hon ville starta partiet. När jag är arg slår jag på folk med en pinne, även känd som sabel.
På tal om sabel. Jag ska till NM nästa helg. Mig vara äldre junior, det låter gammalt. Men det finns ju de som är äldre. Men jag ska iaf va med i ,,J-klassen och i seniorklassen faktiskt. Jag lär nog få storspö men det är ju roligt att slåss.
På tal om ingenting så ska jag runda av det här inlägget. Jag skiter i ifall nån tycker det är långt. Jag skiter i ifall nån tycker det är rörigt. Jag skiter i alla som inte delar min uppfattning. Jag skiter i ifall nån tycker jag är dum ihuvet.
Dom säger jag skiter i allt men det skiter jag i!

-------------------------
Tänk om jag vore en skalärprodukt!



LadyFrost 17:07 - 6:e April 2005 | Post #2
Medlem
Inlägg: 300


Skicka PM

Jävligt bra kommentarer om FI.

-------------------------
Frihetskämpe



nibbo 17:44 - 6:e April 2005 | Post #3
Administratör
Inlägg: 446


Skicka PM
var själv på väg att skriva ett argt inlägg om IF. alltså dom verkar lite skumma Smiley

-------------------------
Ja! Det är en ,,KTA pungsvansknapp på min avatar!



ozamosi 20:01 - 6:e April 2005 | Post #4
Administratör
Inlägg: 1129


Skicka PM
Det roligaste är ju att de faktist inte vet vad de tycker. När de fick frågan vad de tycker på en höger/vänster-skala säger de att de inte kan svara på det, eftersom de inte vill bli placerade på en sånn skala. Då får de frågan vad de tycker i sakfrågorna, och idioterna svarar att de inte har funderat på det än... jag menar, de kan väl i alla fall göra som sossarna och låtsas!

-------------------------
Ljusblå



HärJ 21:03 - 6:e April 2005 | Post #5
Moderator
Inlägg: 1198


Skicka PM
oz dom är glömska också. På frågan "Vad röasta du på förra valet?" svara hon(nån från FI) "det kommer jag inte ihåg" sen börja hon prata om att det inte va så viktigt.

-------------------------
Tänk om jag vore en skalärprodukt!



Granden 11:22 - 7:e April 2005 | Post #6
Medlem
Inlägg: 70


Skicka PM
Men det är ju bara så himla mycketskit det där FI partiet. Det finsn ju masså femiinist rörelser som stödjer kvinnans jämndställdhet i samhället varför kan dem inte angagera sig i någon utav dem redan existerande organisationerna. Jag tror det var någon från center (kvinna) som hade sagt att partiet FI var bara goja moja rent ut sagt för Center jobbade nämligen också för feminist frågorn mer än något anant parti. Hade dem stödt vänstern mer istället för att skapa ett eget parti hade dem ju fått troligen mesta dels utav alla röster som redan centern har plus de extra röster dem får i samband med att gå med där och jobba ännu hårdare för kvinnans jämndställdhet.

Sen vill jag bara säga att feminism är skit. Eftersom dem säger att dem är minst lika bra på sina jobb så tror jag inte att dem skulle ha samma problem att få jobb som männen. Utan nu tror jag att dte är så att dem inte är lika bra på det dem gör. Sen finns det ju saker som kvinnan är bättre på än mannen i samhället, inte kommer vi män då och klaggar och gnäller på att vi inte får jobbet. Ne, aldrig hört en nyhet om det ivarje fall. Så är dem lika bra som männen i samhället på det dom gör så får dom jobben.

-------------------------
With great power, comes great opportunity to abuse that power



Sidor: 1

Forum huvudsida -> Kommentarer -> Bloggar -> FI som i fiende??
Atom feed

Du får inte posta i den här tråden | Till toppen