Forum: Systemutvecklare sökes till spännande heltidstjänst!

Forum huvudsida -> Projekt -> Systemutvecklare sökes till spännande heltidstjänst!

Sidor: 1

Till botten

Hansen 08:19 - 28:e Februari 2012 | Post #1
Medlem
Inlägg: 4


Skicka PM

Svenska Folkets Ombud AB grundades på ett nytt spännande koncept. Vi representerar skadedrabbade privatpersoner gentemot ersättningsansvariga instanser så som försäkringsbolag, och ser till att våra klienter får rätt ersättning för sin skada. Vår tjänst är unik och har sedan starten varit en stor framgång. Vi tog nyligen emot en investering från två av landets mest framgångsrika finans- och IT-entreprenörer, varför vi nu befinner oss i en kraftig expansionsfas. Vi kommer nu att starta upp vår IT avdelning som bland annat kommer att anpassa och vidareutveckla vårt CRM system, men också skapa helt nya och unika system från grunden.

Den vi söker samt kompetenskrav
Vi söker dig som är duktig på att programmera JavaScript och som har kännedom inom C# .NET. Du är en analytisk problemlösare som har en snabb inlärningsförmåga. Du är ivrig att lära dig nytt och trivs med mycket ansvar. Du är skicklig på att ta fram de bästa lösningarna för att effektivisera ett system och kan både planera och genomföra projekt. Det är meriterande om du tidigare arbetat med CRM system.
Vi satsar på juniora talanger som är drivna och som har en passion för de arbetsuppgifter som vi erbjuder. Därför lägger vi störst tyngd på dig som person och inte ditt CV.

Arbetsuppgifter
Du kommer att vidareutveckla och anpassa vårt Microsoft Dynamics CRM system. Detta innebär att du kommer att arbeta nära med våra handläggare för att gemensamt hitta de bästa funktionerna och det bästa upplägget för systemet. Systemet behöver bland annat automatiseras och effektiviseras. Det finns en grund att utgå ifrån men vi behöver nya kreativa och effektiva lösningar som du kommer att vara ansvarig för att ta fram.
Att utveckla i Microsoft Dynamics handlar inte bara om programmering utan också mycket om anpassning med färdigutvecklade verktyg.

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett unikt upplägg där rätt person kommer att få ett delägarskap i ett etablerat bolag som nu befinner sig i en kraftig tillväxtfas. Vi har en öppen företagskultur med högt i tak och korta beslutsvägar. Vi värdesätter kreativitet och ansvarstagande högt. Hör av dig om du är intresserad av en spännande och utmanande tjänst med hög utdelning!

Anställning: Heltid, tillsvidare
Flextid: Ja
Arbetsplats: Stockholm stad, Kungsholmen
Tillträde: Snarast möjligt och gärna omgående
Lön: Fast lön
Hemsida: www.folketsombud.se

Låter det intressant? Skicka då omgående ett personligt brev tillsammans med ditt CV till arbete@folketsombud.se
Senast redigerad 13:37 - 28:e Februari 2012


kode 09:16 - 28:e Februari 2012 | Post #2
Medlem
Inlägg: 45


Skicka PM

Vad är det för fel på dig?


Sidor: 1

Forum huvudsida -> Projekt -> Systemutvecklare sökes till spännande heltidstjänst!
Atom feed

Du får inte posta i den här tråden | Till toppen