Forum: Spelutvecklare sökes! Nytt projekt!

Forum huvudsida -> Projekt -> Spelutvecklare sökes! Nytt projekt!

Sidor: 1

Till botten

Hansen 01:31 - 4:e December 2009 | Post #1
Medlem
Inlägg: 4


Skicka PM
Söker drivna och duktiga spelutvecklare. Helst har du hållt på med spelutveckling några år och känner mycket väl till hur processen går från planeringsfasen, utvecklingsfasen och slutligen till lansering. Som person så brinner du och har stor passion för både spelutveckling och datorspel!

Spelet i fråga är inom den populära och växande genren ’Competetive Online Game’ och har många likheter med dessa exempel:
http://www.heroesofnewerth.com/
http://www.bloodlinechampions.com/index.php
http://www.leagueoflegends.com/

Många likheter finns, men spelet är helt unikt. Det finns en extremt stor efterfrågan på spelet, och spelet är baserat på både vinnande och beprövade koncept. Spelet har väldigt stor potential och med rätt personer är en succé garanterad! Min efterforskning visar att det inte finns något liknande spel på marknaden och inte heller under utveckling.

Fördel om du bor i Göteborgsregionen, men inget krav.

Var med och utveckla nästa stora datorspel!

Är du intresserad av att delta i ett mycket roligt och intressant projekt, tveka inte att kontakta mig! Skriv lite om dig själv, din erfarenhet och kompetens, skicka mailet till: kontakt@patrikhansen.com
Andra talanger som håller på med spelutveckling, vare sig du är programmerare eller designer får gärna kontakta mig också! Oavsett stad eller om du inte kvalificerar dig på beskrivningen ovan.

Frågor och mer information tar vi via mail.

Med vänlig hälsning
Patrik Hansen




Sidor: 1

Forum huvudsida -> Projekt -> Spelutvecklare sökes! Nytt projekt!
Atom feed

Du får inte posta i den här tråden | Till toppen