Forum: .NET-utvecklare (ASP, C#, SQL) sökes!

Forum huvudsida -> Projekt -> .NET-utvecklare (ASP, C#, SQL) sökes!

Sidor: 1

Till botten

gustavborgefalk 16:46 - 6:e Mars 2009 | Post #1
Medlem
Inlägg: 1


Skicka PM
TradingSolutions är ett entreprenöriellt företag som under nio år utvecklat specialsystem för biltrading åt olika finansbolag. Under senare år har vi även kommit att jobba med internetspel och olika lösningar för att göra tävlingsspel på internet säkert för kunder med väldigt höga krav och stora volymer tävlande. Vi driver och utvecklar en spelplattform som hanterat tiotals miljoner spelomgångar och som används av de ledande aktörerna i nischen.

Vi söker två drivna programmerare som vill utvecklas och jobba med vår spelplattform, men som även kan göra inhopp för tradingsystemet när det behövs.

De vi anställer kommer att få jobba mot meriterande kunder såsom utländska spelbolag och välkända finansbolag och även mot en spännande snabbt växande svensk kund.

Arbetsplatsen är vårt kontor på Kungsholmen, nära DN-skrapan. Vi är ett litet företag vilket innebär stort eget ansvar och krav på kompetens och initiativförmåga. God kommunikationsförmåga på engelska är ett krav eftersom vi har engelsktalande kunder.

Den sökande ska ha arbetserfarenhet av utveckling inom C++/Java/C#, ASP.NET och SQL - helst MS SQL. Erfarenhet av Flash är också meriterande.

Kontakta Gustav på 070-5669170 eller gustav@borgefalk.com


Senast redigerad 16:46 - 6:e Mars 2009


Sidor: 1

Forum huvudsida -> Projekt -> .NET-utvecklare (ASP, C#, SQL) sökes!
Atom feed

Du får inte posta i den här tråden | Till toppen