Forum: 17 minuter

Forum huvudsida -> Kommentarer -> Bloggar -> 17 minuter

Sidor: 1

Till botten

lasse1956 13:19 - 9:e September 2007 | Post #1
Medlem
Inlägg: 1


Skicka PM
Kommenteringstråd till blogginlägget 17 minuter.




Nissebosselasse 13:48 - 9:e September 2007 | Post #2
Medlem
Inlägg: 490


Skicka PM
Ta ut moms för varje byte.

-------------------------
http://pushingcows.se
Gula Nallen



Hetzz 14:02 - 9:e September 2007 | Post #3
Medlem
Inlägg: 516


Skicka PM
:S

-------------------------





ozamosi 21:17 - 9:e September 2007 | Post #4
Administratör
Inlägg: 1129


Skicka PM
Det finns många möjliga svar. Här är några:

1. Nej.

2. Blås någon! Viagraförsäljningar och Ebay-lurendrejerier börjar bli slitna och förmodligen svåra att genomföra, men bör få dina tankar i rätt riktning. Var kreativ!

3. Reklam. Det finns två vägar att gå:
3a. Bygga en sida som är nersmetad med reklam. Notera dock att normalt ingen trycker på reklam, så man måste vara lite kreativ. Vid ett tillfälle försörjde sig en kille på sin blogg om asbest. Han letade efter ett sökord med Sjukt hög click-though-rating (och hittade asbest), tryckte in mängder googlereklam, och bloggade frenetiskt på om det. Sidan steg på google, hamnade överst när man sökte på asbest, och folk som klickade sig in på hans sida klickade sig vidare på reklamlänkarna. Tada! Oetisk sökmotoroptimering kan hjälpa till när innehållet är otillräckligt.
3b. Sälja reklam, skicka spam, eller hitta på ett annat sätt att nå internetanvändare som faktiskt inte letar efter just dig. Spam är ett effektivt sätt, eftersom man då inte behöver få någon annan att acceptera det hela. Reklam på webbsidor t ex kräver ju webbmasterns tillåtelse.

4. Innehåll, kringutrustning. Bygg någonting folk gillar, sälj merchandise. Tjuvlyssnat trycks som serietidning, Phonephucker ges ut som bok, xkcd säljer tröjor.

Notera dock att endast 1 är genomförbar i verkligheten. Om det vore lätt att tjäna pengar skulle fler genomföra det, eftersom de vill bli rika, och då hårdnar konkurrensen och det blir svårare. Den osynliga handen som ger dig smisk, med andra ord.

-------------------------
Ljusblå



Sidor: 1

Forum huvudsida -> Kommentarer -> Bloggar -> 17 minuter
Atom feed

Du får inte posta i den här tråden | Till toppen