Nyheter

Tipsa om en nyhet | Sök i nyhetsarkivet

Utveckling av Blinkenlights

Postad av: FunkyChicken (21:01 - 5:e Mars 2006) Kommentarer (2)
Det har under dagen hållits lite diskussioner om hur Blinkenlights borde utvecklas. För tillfället råder lite delade meningar och allmän förvirring, men alla verkar vara överens om att vi vill ha fler medlemmar och en aktivare community, så jag uppmanar härmed alla att sprida lite reklam för siten där ni kommer åt, samt att komma med egna förslag på vad ni vill se på blinkenlights i framiden. Kom in i vår IRC-kanal eller skriv i forumen!

Flera förslag har redan framkastats, till exempel att öppna fler forumdelar och tillgängliggöra källkoden och databasen för dem som vill bidra med arbetet på sidan. Guiderna på sidan lockar för övrigt nästan 200 besökare varje dag, så fler guider inom olika områden vore kanske bra? Skriv, skriv, skriv!

En annan idé var att bland frivilliga utse någon som under exempelvis en veckas tid i taget får ansvara för att finkamma nätet på jakt efter läsvärda nyheter och på andra sätt hålla förstasidan fräch och intressant. Eftersom det var mitt förslag fick jag det ärofyllda uppdraget att ansvara för den första veckan. Vi får se hur det går... Tips på nyheter är alltid välkomna. Den som är intresserad av att själv ställa upp kan anmäla sig här.

Indy har föreslagit ett möte för att diskutera vart vi vill föra Blinkenlights i framtiden. Har du något att säga? Säg det!


Atom feed